Konstruktion af specialmaskiner

Hos Maxars er vi eksperter i maskinkonstruktion af helt særlige maskiner. Vi har mange års erfaring, som innovator for en lang række forskelligartede virksomheder. Det kan være en helt ny maskine der skal produceres i stort antal eller en specialmaskine der kun skal bygges en gang. vi er gode til at finde løsninger i et yderst fornuftigt prisleje.

Vi er her for at gøre vores kunders idéer til virkelighed. Med en innovativ tilgang, ser vi kun spændende udfordringer og er altid parate til at løfte endnu en interessant opgave til et nyt niveau.

Professionel maskinkonstruktion af erfarne udviklere

Når det kommer til mekanik og maskinopbygning, har vi et kompetent team af udviklere og designere, som har mange års erfaring. Vi har altid fokus på at leve op til vores kunders forventninger og på at konstruere maskinen så den giver mest værdi i form af funktionalitet og design, og så har vi fokus på at sørge for prisen bliver rigtig. En stor del af opgaven er også produktmodning.

Har du et ønske om en helt unik maskinkonstruktion i høj kvalitet, kan vi sagtens være med til at udvikle dine tanker og idéer, således at du står med en velfungerende prototype, der afspejler din idé. Det er ofte bedst at få testet produktet inden der investeres i dyre værktøjer til seriefremstilling.  Skal vi hjælpe dig med at fremstille og designe noget, er der ingen opgave, der er for stor eller lille.​

Kontakt os og aftal et uforpligtende møde

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, når det kommer til maskinkonstruktion, tager vi gerne et uforpligtende møde med dig om dine muligheder og ønsker. Kontakt os på telefon 21 25 75 15, eller skriv til os på info@maxars.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook​

​​Firma

Maxars A/S

Hjulmagervej 13, 9490 Pandrup

CVR: ​31761662

​​Kontakt

tlf-bund21 25 75 15

mail-bund info@maxars.com