Produktudvikling og design af prototyper

Hos Maxars tilbyder vi produktudvikling af alle former for produkter og prototyper inden for eksempelvis design, medicinsk udstyr eller til hoteller i hele verden. Vi hjælper virksomheder og private med at fremstille det, de har brug for.

Vi anvender meget finmekanik til produktudvikling alt efter, hvad der skal fremstilles en prototype af, om det er produktionsudstyr, maskinkonstruktion eller specialbeslag, er ikke afgørende. Vi kan hjælpe med alle slags opgaver.

Innovativ produktudvikling fra idé til virkelighed

Har du et produkt, du gerne vil have udviklet, er vi yderst innovative og ser altid muligheder frem for begrænsninger. Vi råder over en masse maskiner, der gør os i stand til at være skarpe på fremstilling af en lang række emner.

Kom til os, hvis du har en idé til et produkt og har brug for en samarbejdspartner, eller noget helt andet til en industrivirksomhed. Vi skal nok hjælpe dig med at få det fremstillet, således at du har noget at vise frem, hvis du ønsker at sætte det i produktion. Vi har mange års erfaring og har masser af gode idéer, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt os og hør mere om vores idéer

​Vil du høre mere om produktudvikling og hvad, vi kan gøre for dig? Så kontakt os ganske uforpligtende og hør mere på telefon 21 25 75 15, eller skriv til os på info@maxars.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook​

​​Firma

Maxars A/S

Hjulmagervej 13, 9490 Pandrup

CVR: ​31761662

​​Kontakt

tlf-bund21 25 75 15

mail-bund info@maxars.com