Luksus-interiør og specialinventar til unikke behov

Har du behov for hjælp til fremstilling af luksus-interiør og specialinventar, til eksempelvis et hotel eller en bar, er vi altid parate til at hjælpe. Maxars er en innovativ virksomhed, som har speciale i at opfinde, udvikle, designe og modne helt nye emner.

Har du ønsker eller idéer til en ny bar, skranke eller andet specialinventar, kan vi hjælpe dig med at designe og producere det.. Vi tegner alt i 3D, så du kan se, hvad du får og hvordan vi har tænkt os at lave det. Helt unikt efter dine ønsker, krav og behov.

Få designet luksus-interiør i høj kvalitet

Vi laver også gerne designforslag til dit projekt, Samtidig kan vi lave produktionsgrundlaget og fremstille delene. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi anvender de materialer du ønsker, og har et stort net af samarbejdspartnere som leverer, snedkerarbejde, glas og sten, naturligvis i høj kvalitet, så du får et flot slutprodukt, der lever 100% op til dine forventninger.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe alle slags virksomheder med at gøre deres idéer til virkelighed. 

Derfor kan vi også hjælpe dig med dit projekt, hvis du driver et hotel eller en bar, hvor du gerne vil have noget specialinventar, som er unikt og eksklusivt, og som ingen andre har.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med fremstilling af luksus-interiør, hører vi gerne om dine ønsker. Kontakt os for et tilbud på telefon 21 25 75 15, eller skriv til os på info@maxars.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook​

​​Firma

Maxars A/S

Hjulmagervej 13, 9490 Pandrup

CVR: ​31761662

​​Kontakt

tlf-bund21 25 75 15

mail-bund info@maxars.com